Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Hantverk, konst, bar & kafé

Konst Litteratur
Tid:
Webbplatslänk: https://www.akademihotellet.se
Plats: Akademihotellet
Adress: Akademihotellet, Övre Slottsgatan 5 Visa på karta

Välkommen till Akademihotellets Hantverksmarknad med konstutställning och författarhörna, bar och kafé kl. 13:00-18:00. Gästspel i nya hotellbaren av Loxarel. Baren är öppen till kl. 21:00. Övre Slottsgatan 5. Även ingång från gården.

 

Akademihotellet
Övre Slottsgatan 5

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

Akademihotellet

Webbplats: https://www.akademihotellet.se

Samarrangör:

Tillgänglighet

  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Barnvagnsvänligt

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description